Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SIFIR BİR FİLMİ’NİN ÖZEL GÖSTERİMİ M1 ADANA AVM’DE SEYİRCİ İLE BİRLİKTE YAPILDI.

SIFIR BİR  FİLMİ’NİN ÖZEL GÖSTERİMİ M1 ADANA AVM’DE SEYİRCİ İLE BİRLİKTE YAPILDI.

SIFIR BİR FİLMİ’NİN ÖZEL GÖSTERİMİ M1 ADANA AVM’DE SEYİRCİ İLE BİRLİKTE YAPILDI.

 

M1 Adana AVM’de gerçeklesen filmin özel gösterimine film ekibi, çok sayida sinemasever katildi.

M1 Adana Avm, Adana’da sanat ve eglencenin merkezi olmayi sürdürüyor. Cinemaximum’da gerçeklesen özel gösterim filmlere, oyuncularin ve yaratici film ekibinin katilimi ile Adanalilari sanat dünyasi’nin yildizlari ile bulusturmaya devam ediyor. 2020 Yilinin ilk  özel gösterim filmini ‘’Sifir Bir’’ film ekibi ile gereklestirildi. Kurulan özel platformda konusan filmin bas rol oyunculari Savas Satis, Onur Akbay ve geri kalan film ekibi yönetmen  Kadri Beran Taskin ile birlikte seyirci karsisina çikti. Film ekibi, Adanalilarin yogun katilim gerçeklestirdigi filmin özel gösteriminde kadina siddete karsi dikkat çektiler. Baslatmis olduklari ‘’Herkes sussa biz susmak’’ kampanyasi’na Adanalilarin destegini de aldilar. Yakalarina takmis oldugu mavi kurdeleler ile birlikte  , seyircilerin söylemleri ile  ‘’Herkes sussa biz susmak ‘’ diyerek filmde yer verdikleri kadina siddet temasina dikkat çektiler. Filmi seyirciler ile birlikte izleyen film ekibi, internet üzerinde baslamis olduklari projelerini beyaz perdeye tasimanin mutlulugunu yasadiklarini söylediler. Desteklerinden ötürü tüm Adanalilara ve projenin yapiminda yer alan herkese tesekkür ettiler. Film sonrasinda seyirciler ile birlikte fotograf çekilen film ekibi herkesi beyaz perdede filmi izlemeye davet etti.

 

Sifir Bir Filmi Hakkinda ;

Kadri Beran Taskin’in yönettigi “SIFIR BIR” filminde Adanali çete lideri Savas, yakin dostlari Cihat ve Azad’la birlikte, yasadigi siddetle dolu hayati geride birakip Izmir’e yerlesir ve oto yikamaci açarlar. Gayrimesru hayata geri dönmemeye ve ellerine silah almadan yasamaya kararlidirlar. Ta ki küçük kiz Melek, annesini bir otel odasinda organlari alinmis halde ölmek üzere bulana kadar. Taciz girisimine de ugrayan minik Melek, pesindekilerden kaçip oto yikamaciya Savas ve dostlarinin yanina sigininca olaylar baslar.

Adana, Izmir’de  çekilen, müziklerinde Esat Bargun  ve Ugur Ates imzasi bulunan “SIFIR BIR” filminin senarist ya da senaristleri tipki dizide oldugu bu kez de sir olarak kaliyor ve açiklanmiyor. 10 Ocak’ta, CGV Mars Dagitim araciligiyla vizyona giren  filmde Savas Satis ve Onur Akbay, Cengizhan Yurdutek, Burak Akyüz, Mehmet Elmas, Hakan Aydin, minik oyuncu Hiro Hami ve Salih Inci rol aliyor. 



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli